Informació legal


Crèdits :
  • Direcció, guió i continguts: Consorci Museu d'Art Contemporani de Mataró
  • Fotografies: els seus autors
  • Google Maps: Powered by Google


Política de protecció de dades personals

Consorci Museu d'Art Contemporani de Mataró es compromet a respectar la privadesa i confidencialitat de les vostres dades d'acord amb el què estableix la Llei 15/99 de protecció de dades personals i del Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre pel que s'aprova el reglament que la desenvolupa.

Legislació aplicable

Tota la informació facilitada en aquest portal mitjançant els formularis que s'hi presenten està sotmesa al què estableix la Llei 15/99 de protecció de dades personals i del Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre pel que s'aprova el reglament que la desenvolupa. Podeu obtenir més informació referent a la legislació vigent en matèria de protecció de dades a la pàgina web de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades

Copyright i responsabilitats

El Consorci Museu d'Art Contemporani de Mataró no respon del mal funcionament del sistema quan aquest sigui degut a condicions tècniques o a causes imputables a tercers. Així mateix, es reserva el dret d'alterar la forma d'accés al web sense previ avís.

Aquest web pot contenir referències o enllaços a webs d'altres organitzacions. El Consorci Museu d'Art Contemporani de Mataró no es responsabilitza ni de l'exactitud ni de l'actualització d'aquests webs externs, ni dels danys i perjudicis que es puguin derivar de l'existència de virus o altres elements que poguessin produir alteracions o danys en els sistemes informàtics dels usuaris.

El Consorci Museu d'Art Contemporani de Mataró autoritza la reproducció dels continguts textuals i gràfics llevat de si es fa amb finalitats comercials sempre i quan se'n citi la font i se'n citin els autors, també els dels crèdits fotogràfics. Els logos, escuts i altres elements de la imatge corporativa són propietat del Consorci Museu d'Art Contemporani de Mataró

Requisits

El disseny del web del Consorci Museu d'Art Contemporani de Mataró ha sigut optimitzat per html5 i les següents versions dels navegadors:

Usuaris de PC amb Windows, es recomanen Google Chrome, Internet Explorer 10.0 (o superior) o Firefox 15 (o superior).

Usuaris de PC amb Linux, es recomanen Google Chrome (Chromium), Firefox 15 (o superior).

Usuaris de Mac, es recomanen Google Chrome (Chromium), Firefox 15, Safari 6.1 (o superior).

Per visualitzar correctament elements “Pdf”, cal disposar del programa Adobe Acrobat Reader.

La resolució de pantalla ha de ser almenys 1280 x 800 píxels.

Cal tenir activades les opcions Javascript i CSS per gaudir de tota la interfície gràfica.