ZAHA COLLECTION

de Felicitas Ordás


17 maig - 18 juny 2018


L’exposició “Zaha Collection”, és un maridatge d’art, arquitectura i estilisme creat per l’estilista mataronina Felicitas Ordás. 

Felicitas rendeix tribut a l’arquitecta Zaha Hadid, la primera dona en guanyar el premi Pritzer, el reconeixement d’arquitectura més important del món. "Zaha Collection" s'inspira en l'obra futurista d’aquesta arquitecta d’origen anglo-iraní. La col·lecció ha estat protagonista de l’esdeveniment solidari de  perruqueria més important que es celebra en l’actualitat, l’Alternative Hair Show, que destina la seva recaptació a la lluita contra la leucèmia, i que es va celebrar al Royal Albert Hall de Londres. També ha format part d’un dels shows més avantguardistes de la perruqueria internacional, l’Effervescene, que va tenir lloc a la ciutat de Madrid.

"Zaha Collection" torna a Mataró, ciutat on es va crear, per instal·lar-se en un innovador i sorprenent format d’exposició en el marc de la Nau Gaudí, la primera obra construïda per Antoni Gaudí.

La mostra consta d’escultures fetes amb cabell i inspirades en diferents obres arquitectòniques de Zaha Hadid com el centre comercial Galaxy Soho de Beijing a la Xina, els apartaments de la Casa Atlàntica de Rio de Janeiro al Brasil, el Centre cultural Heydar Aliyev de Bakú a l'Azerbaidjan  o el banc Serac de formes curvilínies.

Obres exposades